A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép

Online asztalfoglalások

Foglaljon online és 15 kreditpontban részesülhet

 • Dátum
 • Idő
 • Személyek

Értékelés Japanika

Összesített:
 • Étel:
  3
 • Szolgáltatás:
  4
 • Környezet:
  5

Hiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.

Hiteles

Az étterem nagyon szep helyen van. Az előétel nagyon finom és ropogós volt. A sushi és a sashimi is nagyon friss volt. Azonban a lazac sashimiben 2 szálkát is találtunk. Ha Japán étteremben járunk, mindig eszünk mochit, mert imádjuk. Ezért mind a 3 féle fagyival töltött mochit kipróbáltuk. Borzasztó élmény volt. Amit kihoztak az jóindulattal sem nevezhető mochinak, azt sem mondhatom hogy valamennyire emlékeztetett rá. Olyan volt, mint egy radír fagyival megtöltve. Nagyon kemény volt és ahogy ráharaptunk szétesett. Ráadásként a csokis-banános nem is fagyival, hanem ízesített habbal volt töltve. Nagy csalódás volt a végére. Hiányolom, hogy nem kérdezi meg a pincér, hogy minden rendben volt-e az ételekkel. Nem azt vàrom, hogy 2 percenként jöjjön oda, de legalább akkor kérdezze meg amikor elviszi a tányért.

Ajánlott éttermek
Hasznos értékelés?
Igen
(0)

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő