Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ 4Play Lounge

A 4Play Lounge Gentlemen’s Club 2006 decemberében nyitotta meg kapuit. Az amerikai tulajdonosi kézben lévő sztriptíz klub az évek alatt egyre nőtt, így többek között a Nagymező utcában, a József körúton, sőt még Budán is találkozhattunk a cég logójával. 2017 augusztusában a tulajdonosok és menedzserek nagyot álmodtak és ezt meg is valósították, így a 4Play Lounge már a Lovag utcában található napjainkban.

Budapest legjobb sztriptíz klubja
Hogy miért hangoztatják ezt az érdemrended?! A menedzsment mentalitásának köszönhetően a 4Play Lounge célja, hogy olyan sztriptíz klubként működjön, amelynek egy célja van: hogy a vendégek jól érezzék magukat. Mindez észrevehető a hely kialakításában: tágas terek, kényelmes bútorok, tisztán tartott vendégterek, és persze izgalmas VIP termek járulnak hozzá vendégeik komfortérzetének erősítéséhez. Természetesen ezt tovább fokozza, hogy biztonsági személyzetük visszafogott és diszkrét, semmilyen körülmények között nem feszélyezik a vendégeket. Bár személyzetük és hostess csapatuk figyelmes és illedelmes, nem beszélve a csodálatos sztriptíz táncosaikról, akik Európa-szerte elismert tehetségek és szépségek.

További mutatása

Legújabb értékelések

Összesített:
  • Étel:
    3
  • Szolgáltatás:
    5
  • Környezet:
    4

Hiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.

Hiteles

First of all, thank you for the warm welcome ! The receptionist was lovely, and the other girls were really friendly too. My friend had the time of his life for his bachelor party and we enjoyed the show ! Only « negative » point, girls coming every 5min to propose private dance. I know it’s how they make money but we already used our full budget for our friend’s dance and it felt weird to keep saying no and no to all the girls, as some were reacting like « kids » saying stuff like « well it’s your loss, looser » like, dafuq ? ^^ anyway, an amazing experience, thanks again

Restu felhasználó
Ajánlott éttermek
Hasznos értékelés?
Igen
(0)

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás