A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ a Hely étterem

A Római-part mostantól más, mint eddig volt, hiszen egy új pihenő- és gasztrokomplexum ékesíti a folyópartot. A Hely a környék legszebb panorámájával, könnyű megközelíthetőséggel, és rengeteg lehetőséggel várja vendégeit!

Akár söröznél és meccset néznél barátaiddal, akár vacsoráznál egy jót a családoddal, vagy csak gyönyörködnél a Dunában egy pohár bor mellett, a Ponton sörözőben megteheted. Ha kerékpáros túrán vagytok, vagy csak kerekeztek egyet a családdal, álljatok meg néhány falat erejéig a Kerék-bárban, mely az egyik (ha nem A) legkétkerekűbarátabb büfé az országban! Továbbá, szeretettel várja vendégeit grillteraszunk, kávézónk, valamint napozós-pihengetős saját partszakaszunk. Mindez egy helyen, a Helyen!Csak rajtad múlik, hogy mielőbbtörzsvendégként üdvözölhessünk! :-)

További mutatása

Legújabb értékelések

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő