A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

4 fényképek
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Pesti Jégbüfé étterem

A Jégbüfé 1952-ben nyitott meg Pesten, a Ferenciek terén, és azóta is kézműves süteményekkel és fagylalttal látja el az édességre kapható városlakókat, habár már nem az eredeti helyszínen. A kultikusnak mondható cégér most három helyen lelhető fel a városban: a pesti Petőfi Sándor és a budai Fény utcában, valamint a József körúton. Ezeket a címeket kell tehát célba vennünk, ha egy somlói galuskára, parféra vagy gofrira éhezünk. A budai egységben még az 1958-as Brüsszeli Világkiállításon is nagy sikert arató Budapest tortát is megkóstolhatjuk.
Fél évszázadon át a Ferenciek terén állt a Jégbüfé pesti, alapító egysége, most azonban egy pár méterrel odébb, a Petőfi Sándor utcában találjuk. A helyszínen kívül minden a régi: a talponálló cukrászda mind felhozatal, mind ízek terén nagyjából ugyanazt nyújtja a szocializmus évtizedeitől. A törzsközönség meglehetősen vegyes, a retró hangulat és a régies édességek minden nációt és korosztályt mágnesként vonzanak. Indítsd a napot a Jégbüfében egy hangulatjavító képviselőfánkkal és egy eszpresszóval, vagy nézz be ebéd után egy szelet tortára!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva