Adatvédelmi Politika

Az regisztrálási formanyomtatvány kitöltésével a www.restu.hu weboldalon (a továbbiakban: “Restu.hu weboldal”) ön hozzájárul, hogy Restu s.r.o., (a továbbiakban: „Restu.hu“) megjelentesse önt a tagok listáján (a továbbiakban: „tagok“). A taglistát a Restu.hu kezeli a partner éttermekben tett asztalfoglalások (foglalások) szolgáltatásával kapcsolatban (a továbbiakban: „foglalás” vagy „foglalási szolgáltatás”); mely éttermek listája a Restu.hu weboldalon elérhető. A foglalási szolgáltatás a Restu.hu weboldalon történt regisztrálás után, vagy regisztrálás nélkül, a Restu.hu weboldalon található foglalási formanyomtatvány kitöltésével elvégzett foglalás után lehetséges. A foglalási formanyomtatvány elérhető a Restu.hu weboldalon vagy a partner étterem weboldaláról átirányítva, ahol a foglalást korábban el lehetett végezni.

Ön egyetért azzal, hogy Restu.hu feldolgozza a regisztrálás, vagy a foglalás alkalmával megadott személyes adatokat, és abban az esetben, ha a foglalást a partner étterem weboldalán végezte el, egyetért azzal, hogy az étterem feldolgozza foglalási formanyomtatványon megadott személyes adatait, és kapcsolatba lépjen önnel a Restu.hu-val meglevő szerződésben foglaltak által és kereskedelmi kommunikáció végett a Restu.hu, valamint partner éttermei, vagy a Restu.hu és a partner éttermek kereskedelmi partnerei által nyújtott szolgáltatások, termékek, ajánlatokkal kacsoltban és a Restu.hu vagy annak partner éttermei által szervezett marketing kampányok nyerteseinek értesítése céljából (ha van ilyen).

A hozzájárulás a Restu.hu weboldalon történő regisztrálás időtartama alatt érvényes, amennyiben ön tag, és 5 év időtartamra, amennyiben nem regisztrált felhasználó és közvetlen a Restu.hu oldalon vagy a partner weboldalán végzett foglalási forma kitöltésével végzett asztalfoglalást.

Az adatok megadása önkéntes. Kereskedelmi kommunikációs anyagok küldését bármikor letilthatja kérvény küldésével az info@Restu.hu címre, vagy ha a kereskedelmi kommunikációs anyag az étteremtől érkezik, az étterem email címére, vagy az adott üzenetre válaszolva, vagy telefon útján a Restu.hu weboldalon feltüntetett telefonközpont felhívásával.

A tagok személyes adatait kizárólag a Restu.hu, a partner éttermek vagy a Restu.hu és az étterem későbbi utódai által nevezett feldolgozók kezelik, az adatfeldolgozási szerződés alapján és kizárólag a fent nevezett célból. Egyedi ajánlatok a tagok email címére kerülnek kiküldésre, vagy a tagok profiljaihoz. Restu.hu nem ad ki, se nem hoz nyilvánosságra a fent említett hozzájárulás alapján megadott személyes adatokat harmadik személynek és megtesz mindent az adatok védelme érdekében, hogy az étterem se adja ki az adatokat harmadik személynek.

A Restu.hu nem felelős az étterem által kezelt személyes adatokért. Ha bármely aggálya merülne fel az étterem által kezelt személyes adataiból kifolyólag, kérjük lépjen közvetlen kapcsolatba az étteremmel.

A tagoknak jogukban áll személyes adataik elérése, személyes adatok módosítása, a Restu.hu vagy a partner étteremmel kapcsolatos szituáció tisztázásának és helyesbítésének kérelme (pl. a személyes adat blokkolása, helyesbítése, kiegészítése, vagy megszüntetése), éppúgy, mint egyenes kérvény benyújtása a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságához (NAIH) jogsértés esetén.

Személyes adatok megsemmisítése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében történik. Minden esetben, technikai és szervezeti biztonsági intézkedéseket figyelembe véve járunk el az adatok kezelésében. Minden személyes adat a legfrissebb vírusölő szoftver által védett elektronikus tároló helyen van tárolva. Az adattárat jelszóval védett tároló helyen tároljuk. A cégen belül, a hozzáférés csak azon alkalmazottaknak vagy külső alvállalkozóknak van engedélyezve, akiknek szükséges, hogy hozzáférjenek az adatokhoz a foglalási szolgáltatások vagy az ehhez kapcsolódó szolgáltatások elvégzése végett. A személyes adatokhoz hozzáférő alkalmazottak ismerik a titoktartási kötelezettségeket és egyéb, a személyes adatokat védő törvényekkel tisztában vannak.

Saját személyes adatait elérheti, miután belépett a Restu.hu weboldalon található felhasználói profiljába (miután email címét és jelszavát megadta). Ha ön nem regisztrált tagja a rendszernek, az info@restu.hu címre küldött email után, elérhetővé tesszük ezt ön számára.

Jogilag kötelezhetnek bennünket, hogy a begyűjtött és feldolgozott adatokat átadjuk államigazgatási szervek, bíróságok, és bűnüldöző szervek stb. részére kénytelen nyilvánosságra hozatal végett.

Fenntartjuk a jogot, hogy jelen Adatvédelmi Politikán bármikor változtassunk. Ön a foglalási szolgáltatásunk folyamatos használatával, mely a jelen Adatvédelmi Politikánk tárgyát képezi, hozzájárul bármely és minden általunk időről-időre tett további változásához.

Ez az Adatvédelmi Politika nem érinti a a foglalási szolgáltatások bármely egyéb felhasználási feltételét, és elérhető a Restu.hu weboldalon vagy bármely más módon.

Ez az Adatvédelmi Politika érvényes és hatályos 2014 Február 14. napjától.
Utolsó frissítés: 2016 november 1.
Restu s.r.o.

Szolgáltatásaink biztosítása érdekében testreszabott hirdetéseket, valamint a megtekintések analizálására sütiket alkalmazunk. A weboldal használatával Ön egyetért ezekkel a felhasználási feltételekkel.. További információk