A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 15.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
Térképen

Információ Al Capone Söröző és Kávézó

Az Al Capone-ban udvarias kiszolgálással, kedvező árakkal, széles italválasztékkal, folyamatos italakciókkal, Segafredo kávéval (elvitelre is), ingyen WiFi -vel várják a vendégeket. Kulturált, tiszta sörözőnkben télen kandalló, nyáron klíma, és kellemes terasz szolgálja kényelmeteket. Debrecen Város Önkormányzata kitüntette a kávézó teraszát a sok növény, virág a szép kerti bútorok, és a harmonikus összhatás miatt. A sporteseményeket 6*4 méteres HD kivetítőn tekinthetitek meg (jó idő estén). Rossz idő esetén 4 síkképernyős tévén követhetitek nyomon a közvetítéseket, akár a ponyvázott, fűtött teraszunkon. Kizárólag vendégek részére fenntartott parkolót díjmentesen használhatjátok.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő