A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép

Alabárdos Étterem és Söröző

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Alabárdos Étterem és Söröző

Az Alabárdos Étterem és Söröző különleges hangulatával, egyben kiváló ételkínálatával Miskolc város egyik legpatinásabb vendéglátóhelye. A belvárosban elhelyezkedő műemlék jellegű épület elődje már a XVI. századtól vendéglátó célokat szolgált híres borkereskedő pincéjeként.


Az épület emeletén található I. kategóriájú, légkondicionált étterem berendezése és belső kialakítása - színes ólomüveg ablakok, márvány padló, díszfegyverek - a lovagkort idézi. Magyaros és nemzetközi konyhában speciális jellegű ételek készülnek, amelyek befejezését, flambírozását a vendég előtt végezik. A különleges ételekhez a legnevesebb borászok minőségi borait szolgálják fel. A sajátos hangulatot diszkrét hegedű és orgonazene teszi feledhetetlenné.


A ház alsó szintjén működő söröző nyugodt környezetet biztosít baráti találkozókhoz, kötetlen beszélgetésekhez és kártya partikhoz, ahol ha megéhezik, akkor sem kell hazasietnie, hiszen konyha a sörözővendégek részére is állandó jelleggel nyitva tart.

Az épület földalatti részében kiképzett borozó, mely egykor kereskedelmi célokat szolgált, és amelyben annak idején Tokaj-Hegyalja világhírű borait is tárolták, az avasi pincék egyik legszebb pincegádora. Magyaros jellegét, amelyhez a nemes borok és a híres magyaros konyha is hozzájárulnak, a mai napig megőrizte.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő