Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fotók

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Albatrosz Étterem

Az Albatrosz étterem Balatonlellén, a Balaton déli partjának egyik legősibb településén, immár 24 éve teszi a hazai és a külföldi vendégek nyaralását emlékezetessé. A 7-es főút mellett, a városközpontban található, családi vállalkozásként működő éttermünk 1986. július 12-én nyitotta meg kapuit.


A folyamatos fejlesztéseknek, bővítéseknek köszönhetően napjainkban a belső terem és a hangulatos, fedett terasz 150-200 fő, a kellemes kerthelyiség 50 fő befogadására alkalmas. Termeink esküvők, keresztelők, bankettek, eljegyzések, születésnapok, termékbemutatók, tanácskozások otthona is.


Étlapunkon a néha már unalomig ismételt balatoni kínálat helyett keressük az alternatívákat, finomabb, stílusos gasztronómiai megoldásokat. Mindezt úgy, hogy a nagyra értékelt magyar vendéglátás és vendégszeretet hírnevét tovább öregbítsük. Ennek szakmai hátterét konyhafőnökünk Kun Péter szakács-mester és csapata biztosítja.


Ételeinkhez jó szívvel ajánljuk a Dél-Balatoni Borvidék és a régió méltán híres borait.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás