Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Alföld Kincse Bisztró

Az Alföld Kincse Bisztró, egy olyan vendéglátóegység, amely egyedi környezetben, egyedi kínálatával minőségi és korrekt vendéglátásra törekszik. Az Alföld értékeit a lehető legszínesebben és legszínvonalasabban mutatjuk be Vendégeinknek.

A hagyományos ételkészítési módok és a modern, friss gondolkodásmód párosítása nyújt különleges gasztronómiai élményt, míg a környezet letisztult, romantikus stílusában a múlt század elejének paraszti jegyei köszönnek vissza.

Fontos kellék a fekete tábla, amelyen krétával felírva szerepelnek a fogások, a kínálatban a tulajdonos ízlése, aznapi piaci sikere, és természetesen a szezonalitás a döntő.

Kínálatunkban hagyományos alföldi ételek szerepelnek, különleges ételkészítési eljárásokkal készítve, egyedi ízvilággal és tálalással. Készítésükhöz a térség legkiválóbb kézműveseinek termékeit, illetve helyi termelőktől beszerzett árukat használunk fel. A menün kívül, szűkített étlappal, specialitásokkal, napi ajánlatokkal és minőségi „street food”-okkal várjuk a betérőket.

Ital kínálatunkban kizárólag hazánkban, illetve lehetőség szerint, a térségben előállított italok szerepelnek. Gyógynövényes és házi gyümölcsszörpök, szóda és ásványvizek, kézműves sörök, frissen pörkölt kávé, egyedi teafőzetek, kézműves sörök és a térség borászainak remekei teszik színessé és egyedivé a kínálatot.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás