A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Amber's French Bakery & Cafe

A Váci utca Fővám téri végénél találjuk az Amber's French Bakery & Cafe-t, Budapest egyik legfranciásabb helyét. A pékség, cukrászda és kávézó keresztmetszetében található vendéglátóhely hangulata a vidéki Franciaországot idézi natúr színeivel, emellett mégis városias és modern a tágas térnek és a fénynek köszönhetően. Ami a kínálatot illeti: a szivárvány színeiben tündöklő krémek, mandulás, pisztáciás és sós mogyorós finomságok mellett találunk szendvicseket és sós péksüteményeket is, valamint eddigi ismereteink szerint itt kapható a város legnagyobb eclair fánkja is. Ráadásul a termékek folyamatosan újulnak, szezonálisan változnak. Ha erre jártok, ne hagyjátok ki a meleg sonkás-sajtos croissant-t egy forró kávéval!

További mutatása

Legújabb értékelések

Összesített:
  • Étel:
    5
  • Szolgáltatás:
    5
  • Környezet:
    5

A perfect slice of the French life everyone fashions for himself. I usually go with people who had the chance of trying the products in France - yet I have never seen a disappointed face when leaving. Cute, amazing and extremely delicious!

markszilagyi
Ajánlott éttermek
Hasznos értékelés?
Igen
(0)

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő