A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

10 fénykép
Térképen

Információ Ambrózia Étterem - Kazincbarcika

Ambrózia étterem belső tere 100 fő befogadására alkalmas, mely szintén rendelkezik egy 26 fős különteremmel. Az étteremhez hozzátartozik egy 60 fős fedett terasz, ahol nyáron kerti parti rendezvényekkel színesítik a választható programlehetőségeket Kazincbarcika városában.

Az étterem konyhája teljes mértékben megfelel a HACCP minőségbiztosítási rendszer előírásainak, mely a környék legjobban felszerelt konyhája, s melynek segítségével kitűnő minőségű, és biztonságosan fogyasztható ételeket tudnak kínálni a vendégek részére. 

Az étteremben a vendégek kedvükre kóstolgathatnak a ház ital specialitásaiból, a kitűnő minőségű eredeti kisüsti pálinkákból, amelyek az Ambrózia Étterem és Panzó tulajdonosainak saját készítése, és palackozása.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva