A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

8 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Amigó Étterem és Pizzéria

Az Amigó Pizzéria hatalmas átalakuláson ment keresztül 2015-ben, aminek következtében új arculattal és még profibb konyhával szerelkeztek fel. A hely sztárjai kétségkívül a fatüzeléses kemencében sült pizzák, de az étteremben különféle tésztaételeket, klasszikus frissensülteket és újhullámos fogásokat is kérhetünk. A széles választéknak köszönhetően a vegetáriánusok és a kímélőbb ételek rajongói is bátran érkezhetnek éhesen. Az árfekvés bőven vállalható, és a fogásokat nem csak a takarosra felújított étteremben fogyaszthatjuk el, hanem házhoz is rendelhetjük őket. Egy jól sikerült siófoki éjszaka után ennél jobb hír nem is kell.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő