Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

6 fotók
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Anno Taverna

Balatonszárszó központjában, a 7-es út mellett álló Anno Taverna neve olasz éttermet sejtet, de az étlapon inkább a "hagyományos" jelzővel körülírható fogások találhatóak. Az Anno Taverna azonban a gombaszószos-bécsiszeletes éttermek fölötti ligában játszik, minőségben, kreativitásban és árkategóriában is.


Az étlap kínálatához bőven válogathatsz a helyi borokból, de a borlapon más népszerű magyar pincék tételei is megtalálhatóak. Míg a szomszédvár, a balatonszemesi Kistücsök hangulatát az elegáns minimalizmus jellemzi, a Taverna olyan mint egy régiségpiac: antik bútorok, lemezjátszók, régi limlomok eklektikus zsúfoltságában fogyaszthatod el a vacsorádat.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva