A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Apostolok Étterem

Az Apostolok Étterem és Bár a pesti belváros szívében, a Kígyó utca 4-6. számú ház földszintjén üzemel. Az Apostolok-hoz címzett sörözőt 1902-ban Förster János alapította. A sörözőt először 1913-ban építették át, majd száz évvel később, 2013-ban a műemlékvédelem alatt álló termeken felül kibővült a múlt és a jelenkor vonásait ötvöző két új teremmel. A nagy múltú vendéglátóhely kuriózumnak minősül, vendégeink igazi magyaros- és modern nemzetközi konyha ízeit felvonultató ételeket fogyaszthatnak a régi időket idéző falak között. De szívesen látjuk azokat is akik csak egy kávéra vagy egy frissítő koktélra vágynak bárunkban vagy nyitott teraszunkon.

További mutatása

Legújabb értékelések

Összesített:
  • Étel:
    5
  • Szolgáltatás:
    5
  • Környezet:
    4

That’s one of the oldest hungarian restaurant in the country. The food is traditional hungarian dishes. You have a lot of possibilities to choose the best what you like. Menu is availabe in like 4-5 foreign laguages. The waiters are kind and absolutely taking care of you and your wishes. Inside the restaurant you can check beautiful hungarian paintings and old but stylish enteriors.

Restu felhasználó
Ajánlott éttermek
Hasznos értékelés?
Igen
(0)

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva