A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
Térképen

Információ Arany Kakas Fogadó

Az Arany Kakas Fogadó és Étterem neve napjainkra már összefonódott Pétervásárával, hiszen évtizedek óta magas színvonalon szolgálja ki az ide betérők igényeit.

A klimatizált étterem jól felszerelt konyhával rendelkezik, ahol a több mint 10 éve együtt dolgozó mesterszakács és szakácsok a helyi specialitásokat, a magyaros ételeket és a legújabb nemzetközi ízvilágot is képesek az asztalra varázsolni. Az étlapon megtalálhatóak a marha-, sertés-, szárnyas-, vad- és hal-, valamint kímélő ételek is, továbbá finom desszertek az édességet kedvelőknek.


Minden nap 14.00 órától kemencében sütött pizza is fogyasztható, 28 és 40 cm-es méretben. 

Nyári időszakban igen közkedvelt a fedett terasz, ahol az étkezések mellett hűsítő italokat, fagylatkelyheket kóstolhatnak meg a vendégek, alkalomszerűen szabadtéri grillsütést is rendeznek, miközben tv-n és kivetítőn követhetik figyelemmel a sporteseményeket. 2014-ben kialakított parkosított kertünkben nyársaló található.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő