A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép
Térképen

Információ Aranykehely Fogadó és Étterem

Az Aranykehely Fogadó és Étterem Bükk hegység lábánál, Szilvásváradtól 12 km-re a festői szépségű Bán-patak romantikus völgyében, Dédestapolcsányban található.

A kisvendéglőben tájjellegű specialitásokkal és a magyar konyha hagyományos ételeivel, családias, hangulatos kiszolgálással várják a betérő vendégeket.


Az étteremben 24 fő részére tudnak étkezési lehetőséget biztosítani. Lehetőség van kisebb rendezvényekre előre lefoglalni.  Állandóan főételeink mellett napi menü, valamint gyors ételek is kaphatóak.


A panoráma éttermünk 45 fő részére tud helyet biztosítani. Ajánljuk osztálytalálkozók, ballagás, továbbképzések, házassági évfordulók, termékbemutatók, konferenciák, stb. lebonyolítására. Jó idő esetén a panoráma étterem terasz része is igénybe vehető.


A fogadó zárt udvarán akár nagyobb rendezvények, falusi lakodalmak teljes körű lebonyolítását is vállaljuk. A lakodalmas ház 180 vendég számára tud helyet biztosítani. Megszálló vendégeink az udvaron grillezhetnek is.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva