A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

19 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Arena Corner Cseh Söröző

Az ArenaCorner a sportos felüdülés szigete, nyáron terasszal. Déltől olcsó, három fogásos menü-vel csillapíthatod éhségedet, 980.- Ft-ért, vagy megkóstolhatod a sportolók kedvenceit. Az ízmester igazi cseh szakács. Az esti bulihoz itt garantált a jó sör, az óriáskivetítő, 6 LCD TV, DIGI sport és wifi! Neked csak a haverokat kell beszervezned. Hölgyeknek sem tilos a belépés !


Ülj be egy jó meccsre, egy kiadós vacsorára, egy lazulós beszélgetésre! Az ArenaCornerben, a Feneketlen-tó mellett, néha akár a pohár fenekére is nézhetsz. 

További mutatása

Legújabb értékelések

  • Összesen:
  • Étel: 4
  • Személyzet: 3
  • Környezet: 2

2x voltam itt, az első alkalommal egy kedves fiatalember szolgált ki minket, ajánlott és gyors kiszolgálás volt. Így úgy gondoltam hogy biztosan a személyzet is kedves tarthat jó hely lehet egy osztálytalálkozóra. Hát sajnos nem. A kiszolgálás nagyon lassú volt, 20 percet vártunk egy limonádéra. Az ételről nem is beszélve. A mosdót bánom, hogy első alkalommal nem tekintettem meg, nagyon koszos volt a kis forgalom ellenére is. A személyzetet azért értékeltem átlagosra, mert az első alkalommal pozitív tapasztalatom volt. A környezet belül nem rossz, de a mosdó elcsúfítja ez egészet sajnos. Nem biztos, hogy még egyszer megfordulok ezen a helyen.

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő