A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

19 fénykép
Az étterem nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintsen meg hasonló éttermeket, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Arena Corner Cseh Söröző

Az ArenaCorner a sportos felüdülés szigete, nyáron terasszal. Déltől olcsó, három fogásos menü-vel csillapíthatod éhségedet, 980.- Ft-ért, vagy megkóstolhatod a sportolók kedvenceit. Az ízmester igazi cseh szakács. Az esti bulihoz itt garantált a jó sör, az óriáskivetítő, 6 LCD TV, DIGI sport és wifi! Neked csak a haverokat kell beszervezned. Hölgyeknek sem tilos a belépés !


Ülj be egy jó meccsre, egy kiadós vacsorára, egy lazulós beszélgetésre! Az ArenaCornerben, a Feneketlen-tó mellett, néha akár a pohár fenekére is nézhetsz. 

További mutatása

Legújabb értékelések

  • Összesen:
  • Étel: 4
  • Személyzet: 3
  • Környezet: 2

2x voltam itt, az első alkalommal egy kedves fiatalember szolgált ki minket, ajánlott és gyors kiszolgálás volt. Így úgy gondoltam hogy biztosan a személyzet is kedves tarthat jó hely lehet egy osztálytalálkozóra. Hát sajnos nem. A kiszolgálás nagyon lassú volt, 20 percet vártunk egy limonádéra. Az ételről nem is beszélve. A mosdót bánom, hogy első alkalommal nem tekintettem meg, nagyon koszos volt a kis forgalom ellenére is. A személyzetet azért értékeltem átlagosra, mert az első alkalommal pozitív tapasztalatom volt. A környezet belül nem rossz, de a mosdó elcsúfítja ez egészet sajnos. Nem biztos, hogy még egyszer megfordulok ezen a helyen.

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő