Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók

Atlantis Bisztró & Biliárd

Hegedűs Gyula utca 2, Budapest XIII, Budapest
· Jelenleg zárva (12:00 - 24:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
További mutatása

Információ Atlantis Bisztró & Biliárd

A több mint 20 éve működő Atlantis átköltözött a Váci útról a Hegedűs Gyula utcába, a Vígszínház szomszédságába. Új, modern környezetben várják régi és új vendégeiket!

Az Atlantis lehetőséget biztosít baráti összejövetelek, céges rendezvények, családi ünnepségek, születésnapi bulik és osztálytalálkozók megszervezésére.

A hely több elkülöníthető részből áll. A földszinten és a galérián étterem működik. A választott étel a biliárdteremben játék közben is elfogyasztható.

Megtalálható a biliárd, csocsó, darts, youtubos zenegép. A sportközvetítéseket kivetítőn követhetik nyomon a sportot kedvelők. Ingyenes Wi-Fi lehetőség. A kellemes hőmérsékletet hűtő-fűtő berendezés biztosítja.

Az új étlapon mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A hagyományos és a modern magyar konyha ételei mellett a kedvelt mediterrán hangulatot idéző pizzákat, tésztákat és salátákat is kínál az étterem. Az új étlapon szerepelnek a sokak által kedvelt kézműves hamburgerek is.

Az italkínálatban: borok, fröccsök, csapolt- és üveges sörök, koktélok, pálinkák, whiskyk, kávékülönlegességek, szörpök és limonádék.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás