Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

6 fotók

Atlantis Bisztró & Biliárd

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
További mutatása

Információ Atlantis Bisztró & Biliárd

A több mint 20 éve működő Atlantis átköltözött a Váci útról a Hegedűs Gyula utcába, a Vígszínház szomszédságába. Új, modern környezetben várják régi és új vendégeiket!

Az Atlantis lehetőséget biztosít baráti összejövetelek, céges rendezvények, családi ünnepségek, születésnapi bulik és osztálytalálkozók megszervezésére.

A hely több elkülöníthető részből áll. A földszinten és a galérián étterem működik. A választott étel a biliárdteremben játék közben is elfogyasztható.

Megtalálható a biliárd, csocsó, darts, youtubos zenegép. A sportközvetítéseket kivetítőn követhetik nyomon a sportot kedvelők. Ingyenes Wi-Fi lehetőség. A kellemes hőmérsékletet hűtő-fűtő berendezés biztosítja.

Az új étlapon mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A hagyományos és a modern magyar konyha ételei mellett a kedvelt mediterrán hangulatot idéző pizzákat, tésztákat és salátákat is kínál az étterem. Az új étlapon szerepelnek a sokak által kedvelt kézműves hamburgerek is.

Az italkínálatban: borok, fröccsök, csapolt- és üveges sörök, koktélok, pálinkák, whiskyk, kávékülönlegességek, szörpök és limonádék.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva