A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

15 fénykép

Online asztalfoglalások

Foglaljon online és 15 kreditpontban részesülhet

 • Dátum
 • Idő
 • Személyek

Értékelés Babka Budapest

Összesített:
 • Étel:
  3
 • Szolgáltatás:
  3
 • Környezet:
  4

Hiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.

Hiteles

Már januárban foglaltunk asztalt egy családi ünnepségre, és miután láttam az automatikus visszaigazolást a 120 percről, telefonon jeleztem, hogy annál mi tovább szeretnénk maradni! Meg is egyeztünk, hogy nem akarnak minket felállítani az asztaltól. Ehhez képest a foglalás előtt egy héttel felhívtak, és közölték, hogy akkor fél 9-kor át kell adnunk az asztalunkat egy másik társaságnak! Már ezen eléggé kiakadtam, és elmondtam, hogy ez így nem lesz jó, nagy nehezen meg is értették, hogy egy családi ünnepség kellős közepén nem szívesen mennénk el. Amikor végre elfoglaltuk az asztalunkat, ami valóban nagy volt, bár nem 14, csak 12 személyes összesen - és körülötte nagyon szűk a hely - onnantól elég lassú volt a kiszolgálás, volt rendelés, amiért többször kellett szólni (magyarázat: "csak 1 pincérünk van"), és az egyébként is elég szűk választékot tartalmazó étlapról SZOMBAT ESTE többféle ételt és italt nem tudtak felszolgálni, ami elég kellemetlen volt! (És a nőnapi virágoknak egy vázát sem voltak képesek hozni, csak egy vizespoharat). Az ünnep azért jól sikerült, az előzményekhez és a körülményekhez képest, de ez elsősorban a jó társaság, és nem az étterem érdeme!

Ajánlott éttermek
Hasznos értékelés?
Igen
(0)

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva