Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

5 fotók
A térképen

Információ Babylon Kisvendéglő

1995. májusában nyitotta kapuit a Babylon Kisvendéglő, a Miskolc, Szentpéteri kapu lakóközösségén. 2007. márciusától nem csak szomjukat olthatják itt a vendégek, hanem a kínálat bővült pizzákkal, hétköznapokon házias menüvel és egyéb ételekkel is.

Pár éve üzemel az üzletből nyíló 25 m2-es terasz, mely északi fekvésének köszönhetően "hűvös " kikapcsolódást jelent akár 20 fős társaságok számára is.


További mutatása

Legújabb értékelések

Összesített:
  • Étel:
    -
  • Szolgáltatás:
    -
  • Környezet:
    -

Az egzotikus salátában semmi extra nem volt csak jégsaláta és ananász. A pizzakenyérben sült csülöknél, a pizzakenyér olyan égett volt, hogy egyből ment a szemétbe. Egy korábbi pizza rendelésnél olyan vékony volt a pizzatészta, hogy nem lehetett kivenni a dobozból. A kiszállítási időről nem is beszélve. Többet nem kísérletezem ezzel az étteremmel.

Restu felhasználó
Ajánlott éttermek
Hasznos értékelés?
Igen
(0)

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás