Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók

Bagaméri Fagylaltozó étterem

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Bagaméri Fagylaltozó étterem

Kellemes kis fagylaltozó Balatonfüred központjában. 

A Bagaméri Fagylaltozóban mindig találsz egy-két különlegességet, többek között itt mérik a 2014 nyarán Balaton ízének megválasztott kapros-túrós pités fagylaltot is. Aki elsétál a füredi Kisfaludy utcában lévő pultjuk előtt, biztosan nem fogja megállni kóstoló nélkül. A vevők esküsznek a málnás-grillázs tortás fagyijukra, de a Rákóczi-túrós és homoktövises fagyijukkal a kezükben is sokan sétálgatnak a Tagorén. A fagyizó előtti teraszról ráadásul remek kilátás nyílik a Vaszary Villára és a Kisfaludy Galériára, így rögtön két bónusz is jár az érdekes ízkombinációk mellé.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva