Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fotók

Bagaméri Fagylaltozó étterem

Kisfaludy u. 2, Balatonfüred
· Jelenleg zárva (08:00 - 20:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Bagaméri Fagylaltozó étterem

Kellemes kis fagylaltozó Balatonfüred központjában. 

A Bagaméri Fagylaltozóban mindig találsz egy-két különlegességet, többek között itt mérik a 2014 nyarán Balaton ízének megválasztott kapros-túrós pités fagylaltot is. Aki elsétál a füredi Kisfaludy utcában lévő pultjuk előtt, biztosan nem fogja megállni kóstoló nélkül. A vevők esküsznek a málnás-grillázs tortás fagyijukra, de a Rákóczi-túrós és homoktövises fagyijukkal a kezükben is sokan sétálgatnak a Tagorén. A fagyizó előtti teraszról ráadásul remek kilátás nyílik a Vaszary Villára és a Kisfaludy Galériára, így rögtön két bónusz is jár az érdekes ízkombinációk mellé.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás