A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép
Térképen

Információ Bagolyvár Music Club Étterem

A századforduló bútorai, tárgyai polgári otthon hangulatát árasztják. Nyáron akár a borpincét idéző flasztertéglás kerthelyiségben, zordabb időkben akár az étteremben nyílik alkalom hosszú ebédelésre, vacsorázásra a kitűnően képzett személyzet diszkrét előzékenységével kísérve.


A tűzhelyen rég elfelejtett ízek kelnek életre. Éhünket elöljáróban libatepertővel, hozzá friss kenyérrel, lilahagymával, házi füstölésű pácolt marhanyelvvel, hozzá tejszínes tormával, szomjunkat kitűnő villányi borokkal csillapíthatjuk.


Aztán jöhet mondjuk a messze földön híres Fülesleves, vagy Jókai bableves jófajta házi füstölt kolbásszal tejfölösen. Utána Borjúcsülök kemencében sütve vele sült burgonyával, a nagyétkűeknek Szárnyaslakoma, vagy a Sertéstál – óriási fatálon, díszegyenruhás szakácsok által felszolgálva – nyolc-kilenc éhes gyomrot kitöltendő. Ha marad szusz a házilag készített Tiramisut a világért se mulasszuk el

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva