A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

4 fényképek
Térképen

Információ Bandula Kisvendéglő

Régen a Bandula család szatócs üzlete működött itt. Később a Bandula kocsma illetve Bandula bolt néven ismerték az emberek ezt a helyet. 1996-ban Bónus István alakította át, és évről-évre folyamatosan, mindig a vendégek igényeit figyelembe véve bővítette ezt a kisvárosi környezetben lévő családias kisvendéglőt.

Számos kiterjedt família családtörténetet ír nálunk. A lakodalomtól, a keresztelőtől kezdve minden fontos családi ünnepet, eseményt tartanak nálunk. Elhozzák az idegenbe szakadt rokonokat, barátokat. 


Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt. Ajánlunk bármit bátran, de semmiképpen se tessék szem elöl téveszteni a Köcsöglevest, a hatalmas fokhagymás olajban pácolt „Bécsi szeletet”, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecomb filét, vagy akár a Kishomoki salátát sem. Na és a pizza...

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő