A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 1.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

6 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Barack & Szilva Étterem

A kellemes, családias légkörű Barack & Szilva Étterem Budapest belvárosában, a pezsgő hangulatú „buli-negyed” szélén található.

Az étterem nyugodt, otthonos, barátságos környezetben finom, gondosan elkészített ételeket kínál. „Semmi flanc, csak minőségi alapanyagok, szaktudás és a vendég szeretete”.

Séf, Gunst György több évtizedes éttermes tapasztalata hozta magával azt is, hogy a hagyományos magyar konyha ízei mellett a francia, olasz, zsidó konyha ínyencségeit is megkóstolhatják az étterem vendégei. Az étlap mellé egy gondosan válogatott magyar borokból álló borlap is társul.

Az étterem célja volt, hogy a házias ízeket egy rusztikus-modern környezet kísérje, no meg az esténként muzsikáló Varga Kálmán cimbalmos, akinek fület és szívet egyaránt melengető játékában mindenki megtalálhatja a kedvére való dallamát. Ízek és dallamok harmóniája - kell ennél több?


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő