Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók

Barack & Szilva Étterem

Klauzál utca 13, Budapest VII, Budapest
· Jelenleg zárva (16:00 - 01:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

  • BRKLYN
    Csengery utca 31, Budapest VI, Budapest
  • Fat Mama
    Kazinczy utca 24, Budapest VII, Budapest
További mutatása

Információ Barack & Szilva Étterem

A kellemes, családias légkörű Barack & Szilva Étterem Budapest belvárosában, a pezsgő hangulatú „buli-negyed” szélén található.

Az étterem nyugodt, otthonos, barátságos környezetben finom, gondosan elkészített ételeket kínál. „Semmi flanc, csak minőségi alapanyagok, szaktudás és a vendég szeretete”.

Séf, Gunst György több évtizedes éttermes tapasztalata hozta magával azt is, hogy a hagyományos magyar konyha ízei mellett a francia, olasz, zsidó konyha ínyencségeit is megkóstolhatják az étterem vendégei. Az étlap mellé egy gondosan válogatott magyar borokból álló borlap is társul.

Az étterem célja volt, hogy a házias ízeket egy rusztikus-modern környezet kísérje, no meg az esténként muzsikáló Varga Kálmán cimbalmos, akinek fület és szívet egyaránt melengető játékában mindenki megtalálhatja a kedvére való dallamát. Ízek és dallamok harmóniája - kell ennél több?


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás