A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

8 fénykép
Térképen

Információ Barbakán Kávézó

"Középkori erődített települések vagy várak része a barbakán. A barbakán általában különálló árokkal körülvett erős torony, csapóhíddal és egy vagy több kisebb őrtoronnyal, feladata a település vagy erődítmény főkapujának megvédése."


Fonyódon a Barbakán Kávézó azért kapta ezt a nevet, mert az üzlethelyiség alakja és szerkezete is emlékeztet egy bástyára. A 13 évig (3 üzlettel odébb) működő Carpigiani Fagyizó is itt él tovább a Barbakánban, nyáron a megszokott minőségben kapható a "tekerős" fagyi 3 féle ízben és még jégkása 2 féle változatban, de mellette (mögötte...) egy hangulatos üzletben lehet kávézni, reggelizni, süteményezni egész éven át! Grillezett szendvicseink akár egy gyors ebédnek vagy könnyű vacsorának is megfelelnek, a széles választékban kínált, frissen sütött Fornetti termékekből pedig egész nap lehet "csipegetni". A Barbakán Kávézót fonyódiak működtetik a fonyódiaknak, a Fonyódot szeretőknek és a Fonyódon nyaralóknak, legyen a vendégünk!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva