Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

10 fotók

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Baricska Csárda

2013-ban nyitott és úgy tűnik, a küldetés sikerült: hétvégére már érdemes asztalt foglalni, különben elképzelhető, hogy nem fértek be. A Baricska ötvözi a csárda hagyományait az új konyhatechnológiákkal. Tulajdonképpen egy átgondolt csárdáról van szó, aminek megálmodásában nagy szerepe volt és van Ruprecht László kreatív chefnek, ő többek között a Chiantiban is ezt a szerepet tölti be. A gulyás hagyományos, marhalábszárból készül, ahogy a nagykönyvben meg van írva, csipetkével. Viszont van füstölt kacsamell lilakáposzta-krémmel, ami egy hétköznapi csárdalátogatónak új lehet. A harcsapaprikás szürkeharcsából van, a cigánypecsenye mangalicatarjából készül. Ez utóbbi és az almás pite vaníliafagylalttal az étterem slágere, amit mindenképpen meg kell kóstolni.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás