Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

10 fotók
Baricska dűlő, Balatonfüred
· Jelenleg zárva (12:00 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Baricska Csárda

2013-ban nyitott és úgy tűnik, a küldetés sikerült: hétvégére már érdemes asztalt foglalni, különben elképzelhető, hogy nem fértek be. A Baricska ötvözi a csárda hagyományait az új konyhatechnológiákkal. Tulajdonképpen egy átgondolt csárdáról van szó, aminek megálmodásában nagy szerepe volt és van Ruprecht László kreatív chefnek, ő többek között a Chiantiban is ezt a szerepet tölti be. A gulyás hagyományos, marhalábszárból készül, ahogy a nagykönyvben meg van írva, csipetkével. Viszont van füstölt kacsamell lilakáposzta-krémmel, ami egy hétköznapi csárdalátogatónak új lehet. A harcsapaprikás szürkeharcsából van, a cigánypecsenye mangalicatarjából készül. Ez utóbbi és az almás pite vaníliafagylalttal az étterem slágere, amit mindenképpen meg kell kóstolni.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás