A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

4 fényképek

Online foglalás

Ez az étterem elfogad online foglalásokat a Restu portálon keresztül.

Asztalfoglalás
Térképen

Információ Barside

Enter a city, enter a bar. Step out of the ordinary, leave the numbing dullness of your everyday life behind. Enter a bar in the heart of a buzzing city, step in from the neon glow and arrive at a place where things are finally happening ​for You. A world of wonders, a hallowed ground of hospitality with elevating concoctions, arousing music and stimulating atmosphere - welcome to Barside. Here every little detail is assorted in a way that changes the outcome of the whole and turns it into more than the sum of its parts. Our philosophy roots in traditions that are centuries old while integrating the elegance of modern culinary techniques, using ingredients from the furthest corners of the world and the dustiest tomes of history. Nothing more than a bar, nothing less than a purpose to give something personal in a world so fast and fleeting, an aim, to have an experience worth sharing, a last real stronghold for having a good time. 

További mutatása

Legújabb értékelések

Összesített:
 • Étel:
  5
 • Szolgáltatás:
  5
 • Környezet:
  5

Hiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.

Hiteles

Restu felhasználó
Ajánlott éttermek
Összesített:
 • Étel:
  3
 • Szolgáltatás:
  3
 • Környezet:
  3

Hiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.

Hiteles

Nyitás óta járunk már ide, de az elmúlt időkben egyre ritkábban, mert elkezdte elveszteni azt az értekéket amit képviselt. Még Januárban megfogadtam, hogy nem megyek többett miután egy angol utiember félmeztelenül kiabálva táncolt és azt mondta báros kisasszony, hogy Őt ez nem zavarja. Nosztalgikus okok miatt mentünk vissza tegnap, de csak jobban elvesztettük a bizalmunk a helyben. Nemdohányzóba foglaltam direkt, mert nembirom a cigifüstöt erre a báros kisasszony megkért minket, hogy üljünk ki mert valami szülinapos brigádnak fáj a foga az asztalért. Kint alig kaptunk levegőt a füstben. A rendelésre majdnem félórát vártunk, mikor szoltunk már, hogy mióta várunk akkor kezdtek neki. Sajnálom hogy ez lett a hellyel.

Restu felhasználó
Ajánlott éttermek
Hasznos értékelés?
Igen
(0)

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő