A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 1.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép

Bencze Családi Birtok étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Bencze Családi Birtok étterem

Az informatikusból borásszá lett Bencze István által irányított Bencze Birtok a Szent György-hegy fiatal, izgalmas és újító borászatainak egyike. A Gilvesy Pincészet és a Szászi Birtok szomszédságában található pincészet mintegy 23 hektáron termeli szőlőit, amiből elsősorban rajnai típusú borokat, olaszrizlinget és pezsgőt készítenek.


A pince mellett Benczéék a paraszti és mediterrán stílust ötvöző vendégházakat is üzemeltetnek, amik tökéletes pihenőhelyül szolgálhatnak azoknak, akik szeretnének elvonulni a városi - vagy épp a Balaton-parti - nyüzsgéstől. Itt nem kapunk hekket, lángost vagy csapolt sört, kapunk viszont minőségi borokat és csendet, alkalmanként pedig fine dininggal kísért borkóstoló vacsorákat.


Tipp: Mielőtt felmásznátok a hegyre egy borkóstoló reményében, nem árt bejelentkezni - hasonlóan a többi környékbeli borászathoz.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő