Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fotók
Üllői út 2-4, Budapest VIII, Budapest
· Most nyitva (00:00 - 24:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étterem házhoz szállítást vagy elviteles ételrendelést vállal

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Beograd Grill

Founded in 2015, our Beograd Grill Restaurant can be found at the heart of Budapest, in Kálvin Square; offering oriental, Serbian dishes – the delicacies of the masters of Serbian cuisine – that guests can enjoy at favourable prices, in a homely atmosphere.


They’d like to make the values of genuine Serbian gastronomy and more broadly the Mediterranean feeling of life popular.

The restaurant is using fundamentally Serbian raw materials, spices, and make the dishes on the basis of authentic Serbian recipes. The owner of Serbian origins, as well as all the Serbian and Hungarian colleagues are deeply familiar with the secrets of Serbian kitchen – therefore they produce consistent quality.

All the dishes are prepared fresh, just after ordering – to serve the Guests solely with healthy, fresh, delicious food.


Budapest szívében, a Kálvin téren található a 2015-ben alapított Beograd Grill étterem; mely nevéhez méltóan keleti, szerb ételeket kínál – a szerb szakácsművészet mestereinek remekét – melyeket a vendégek kedvező áron, családias légkörben fogyaszthatnak el.

Az étterem célja, hogy az eredeti szerb gasztronómiai értékek és ezzel együtt a mediterrán életérzés mindenkihez eljuthasson.

Ehhez alapvetően szerb alapanyagokat, fűszereket használnak az eredeti szerb receptek alapján elkészített ételekhez. A szerb származású tulajdonos, a szerb és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a szerb konyha rejtelmeit – ezért is állandó a minőség.


Az ételeket minden esetben frissen készítik, a rendelést követően; csakis egészséges, friss, ízletes ételek kiszolgálása a cél.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva