A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Big Bell

Hagyományokhoz híven, az egyedi western stílust megtartva 2014. december 31.-én több évnyi hallgatás után felújítva, modernizálva, friss lendülettel ismét megnyílt a Big Bell. 


Rendezvényi kínálatát kibővítve nem csak a finom ételekkel, de jobbnál jobb bulikkal, élőzenés estekkel szeretnénk vendégeink kedvében járni.


Várja minden kedves vendéget, akik elsősorban valami másra, valami különlegesre vágynak. Akik jól akarnak szórakozni, élőzenére ropni, nosztalgiázni és nem utolsó sorban, jó társaságban jókat enni.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő