A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

4 fényképek
Az étterem nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintsen meg hasonló éttermeket, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Big Ben Teaház

Néhány sarokra a Ferenciek terétől található a Big Ben Teaház, ami mind a belső térrel, mind kínálatával leveszi a közönséget a lábáról. A frissítő és nyugtató italok szortimentjében több, mint 130 fajta tea és legalább 20-féle natúr és ízesített kávé található. Kérhetünk teakoktélokat, jeges teákat, autentikus fekete- és zöld teákat, de az olyan teakeverékek is szerepelnek az itallapon, mint a Darjeeling Himalaja, amihez kizárólag 2000 méter fölött termesztett füveket és leveleket használnak fel. A koffeinfőzetek között helyet kapott a Kopi Luwak (alighanem a világ egyik legdrágább kávéja), amit nem csak helyben fogyaszthatunk, de haza is vihetjük. Természetesen találunk még csészéket, kannákat, helyes kis tárolókat, egyszóval az összes kiegészítőt, amire csak szükségünk lehet a teaház élményhez otthon.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő