A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

4 fényképek
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Big Ben Teaház

Néhány sarokra a Ferenciek terétől található a Big Ben Teaház, ami mind a belső térrel, mind kínálatával leveszi a közönséget a lábáról. A frissítő és nyugtató italok szortimentjében több, mint 130 fajta tea és legalább 20-féle natúr és ízesített kávé található. Kérhetünk teakoktélokat, jeges teákat, autentikus fekete- és zöld teákat, de az olyan teakeverékek is szerepelnek az itallapon, mint a Darjeeling Himalaja, amihez kizárólag 2000 méter fölött termesztett füveket és leveleket használnak fel. A koffeinfőzetek között helyet kapott a Kopi Luwak (alighanem a világ egyik legdrágább kávéja), amit nem csak helyben fogyaszthatunk, de haza is vihetjük. Természetesen találunk még csészéket, kannákat, helyes kis tárolókat, egyszóval az összes kiegészítőt, amire csak szükségünk lehet a teaház élményhez otthon.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő