Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

4 fotók

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Bisztró Bár

A Bisztró több mint egy hely. Több mint egy színekben pompázó kávézó vagy egy kóstoló az édes élmények turmixából. Egyszerre befogadó otthon és kapu egy hosszú utazáshoz. Egy különleges zenék által életre keltett tér, ahol bekeretezheted a múltat, és festhetsz saját jövőt. Ahol friss kávé illatára ébredsz egy szendergő álomból, pálinkába temeted a szomorúságot, és táncra perdítenek az élet pezsgő buborékai. Ahol a szívedet megpendíti vagy épp új ritmusra dobbantja egy dallam. Ahol a barátság, szerelem lángot gyújt, vagy épp elfújja születésének megünneplésekor. Itt a változások vízesésében is önmagad maradhatsz, és érezheted, ahogy megáll a tovaröppenő idő. Itt kezdődik a Bisztró Bár története. A jelenből jött, és oda is tart. És ennek a történetnek te is a része vagy.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva