A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

4 fényképek
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Boratórium - Mátra Borozó

Az I. kerület egyik méltán híres borozója a Corvin téren található. A Boratórium a szó legklasszikusabb értelmében kocsma – a falakon fa lambéria, az asztalokon csipketerítő, a pultban pedig Gabi bácsi áll, aki nagyon jó kapcsolatot ápol vendégeivel. Első ránézésre talán nem várnánk a helytől, de kiváló termelői borokat kóstolhatunk, nem beszélve a széles pálinkaválasztékról. A kocsma több évtizede üzemel és ez idő alatt szinte semmit sem változott, ennek ellenére (vagy pont ezért) most is kimondottan népszerű és stabil törzsvendégkörrel bír. Az éhesen betérőknek mindenképp ajánljuk a sült kolbászt és a hurkát, de ha lazább harapnivalóra vágytok, van melegszendvics, zsíros kenyér és házi pogácsa, Gabi bácsi feleségének jóvoltából.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva