Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

2 fotók

Borbély Családi Pincészet étterem

Káptalantóti út, Badacsonytomaj
· Zárva Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Borbély Családi Pincészet étterem

Badacsontomajból a Káptalantótiba vezető út bal oldalán (kb. 1,5 km-re a Bazalt templomtól) találjuk az útról nehezen észrevehető, ellenben jól kitáblázott Borbély Családi Pincészetet. A tájékozódást már a városban is segítik információs táblák, s az út mentén is sűrűn felbukkan a nevük, eltévedni tehát nem fogunk.


A szó szerint a szőlőbirtok közepén megbúvó, nemrégiben felújított vendégház teraszán vagy a pincében kóstolhatjuk végig díjnyertes boraikat - akár télen is. A borkínálatból egyes típusok csak helyben elérhetőek. Előzetes egyeztetés után házi koszt és valódi paraszttál várja a látogatókat. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás