Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

8 fotók

Vadászház Étterem - Borostyán Birtok

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Vadászház Étterem - Borostyán Birtok

A kiváló konyhával rendelkező Vadászház Étterem és a hozzá tartozó terasz, melyen egyszerre 150 főt kényelmesen tudnak kiszolgálni, bőséges reggelit kínál a nap kellemes indításához. Az étlap széles választékából jóízűen ebédelhet, vacsorázhat. A teraszról a vendégek étkezés közben a nyárfaligettel körülölelt horgásztavat csodálhatják. Az étterem nagy rendezvények, lakodalmak, bankettek, ballagási ebédek, osztálytalálkozók lebonyolítására is kiválóan alkalmas. Az éttermet előadásokhoz, bemutatókhoz is tudják biztosítani.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás