Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

6 fotók

Both-Dega Imbisz étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Both-Dega Imbisz étterem

A Both Dega Imbisz kézműves belvárosi étkezde elve, a minőségi étkezés kultúráját napi szinten beépíteni a vendégek mindennapjaiba,  s célja, hogy az étkezés élvezeti értékét hangsúlyozzák, ne pedig azt, hogy az étkezés egy éhségcsillapítási eszköz. 

A kézműves étkezde részese a "Magyar Szürke Útja" programnak is, ami Debrecenből induló, Gencsi Zoltán kezdeményezése volt, és célja, hogy a régi kereskedelmi útvonalon lévő vendéglátó üzleteket ösztönözze arra, hogy a régi őshonos szabadtartásban nevelkedett állatok alapanyagát beépítsék a kínálatukba, ezzel is népszerűsítve az elhalóban lévő értékeinket.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás