A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

2 fényképek
Üzemen kívül

Sajnáljuk, de az étterem megszűnt. Fedezzen fel hasonló éttermeket a környéken.

Értékelés Bubba's Downtown

  • Összesen:
  • Étel: 4
  • Személyzet: 5
  • Környezet: 5

A hal ételek miatt néztük ki a helyet, és mert a nem-halevőknek is kínáltak jó választékot - az interneten. Az étteremben ehhez képest már jóval kevesebb lehetőség volt. Lehet, csak mi tájékozódtunk rosszul, de kerestünk volna burgereket és tésztákat is. A pincér előtt le a kalappal, egész este nagyon kedves volt és figyelmes. És amit külön kiemelnék, hogy a gyér kínálat miatt még a közeli boltba is kiugrott nekünk. - Ugyanis nem volt csupán egyetlen sör a csapon, üveges sör semmi, és egyetlen bort tudott kínálni. Családilag szülinapot ünnepelni ültünk be szombat estére. De szerencsére a pincérünk volt olyan kedves, é orvosolta is ezt. Így kalandos, de cserébe felejthetetlen lett az este. Az ételek is finomak voltak és elégségesek mennyiségre is. A tálalás is roppant gusztusos volt. A tulajnak mindenképpen javasoljuk, hogy ha a belvárosban még fent szeretné tartani a helyet, az italválasztékot mindenképp bővítsék.

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő