A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

2 fényképek

Értékelés Bubba's Downtown

Összesített:
  • Étel:
    4
  • Szolgáltatás:
    5
  • Környezet:
    5

Hiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.

Hiteles

A hal ételek miatt néztük ki a helyet, és mert a nem-halevőknek is kínáltak jó választékot - az interneten. Az étteremben ehhez képest már jóval kevesebb lehetőség volt. Lehet, csak mi tájékozódtunk rosszul, de kerestünk volna burgereket és tésztákat is. A pincér előtt le a kalappal, egész este nagyon kedves volt és figyelmes. És amit külön kiemelnék, hogy a gyér kínálat miatt még a közeli boltba is kiugrott nekünk. - Ugyanis nem volt csupán egyetlen sör a csapon, üveges sör semmi, és egyetlen bort tudott kínálni. Családilag szülinapot ünnepelni ültünk be szombat estére. De szerencsére a pincérünk volt olyan kedves, é orvosolta is ezt. Így kalandos, de cserébe felejthetetlen lett az este. Az ételek is finomak voltak és elégségesek mennyiségre is. A tálalás is roppant gusztusos volt. A tulajnak mindenképpen javasoljuk, hogy ha a belvárosban még fent szeretné tartani a helyet, az italválasztékot mindenképp bővítsék.

Restu felhasználó
Ajánlott éttermek
Hasznos értékelés?
Igen
(0)

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő