A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

  • Cinnamon
    Csalogány utca 21, Budapest II, Budapest
Továbbiak mutatása

Információ Budai Kettő étterem

Körülbelül félúton a Széna tér és a Mechwart liget között, a Varsányi Irén utca nyugodt kis sarkán található a Budai Kettőt (a Budai Pékség kistestvére), ami már reggel 07:00 órától várja a munkába sietőket kifogástalan pékáruival, igazán széles szendvics (590 forint) választékával. A focaccia náluk tényleg azt jelenti, amit Olaszországban, a kakaós csiga csordultig van csokival és a tudatosabban étkezőknek sem kell egyből szénhidráttal indítani: salátákat is árulnak, elvihető tálban. Szendvicseikbe mindig csempésznek valami extrát: csípős chorizot, jalapeno paprikát, vagy érlelt pármai sonkát. A kis teraszon, kávéval kísérve a legtökéletesebb reggeli.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő