A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

A pandemiás helyzet miatt bevezetett korlátozásokat követően, jelenleg Magyarországon az éttermek zárva tartanak, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
Továbbiak mutatása

Információ Budai Kettő étterem

Körülbelül félúton a Széna tér és a Mechwart liget között, a Varsányi Irén utca nyugodt kis sarkán található a Budai Kettőt (a Budai Pékség kistestvére), ami már reggel 07:00 órától várja a munkába sietőket kifogástalan pékáruival, igazán széles szendvics (590 forint) választékával. A focaccia náluk tényleg azt jelenti, amit Olaszországban, a kakaós csiga csordultig van csokival és a tudatosabban étkezőknek sem kell egyből szénhidráttal indítani: salátákat is árulnak, elvihető tálban. Szendvicseikbe mindig csempésznek valami extrát: csípős chorizot, jalapeno paprikát, vagy érlelt pármai sonkát. A kis teraszon, kávéval kísérve a legtökéletesebb reggeli.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő