Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

44 fotók

Budapest Bisztró Csárda

Vécsey u. 3, Budapest V, Budapest
· Most nyitva (11:30 - 23:00) Kezelt étterem

Ezt az éttermet már kezelik és naprakészen tartják az információkat. Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan kezdheti el az étterem kezelését, kattintson ide.

Az étterem házhoz szállítást vagy elviteles ételrendelést vállal

Online foglalás

Ez az étterem elfogad online foglalásokat a Restu portálon keresztül.

Asztalfoglalás

Információ Budapest Bisztró Csárda

Kedves Vendégeink!

Köszönjük minden kedves régi és új Vendégünknek, hogy bizalmat szavaztak nekünk az elmúlt 8 évben! Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy ismételten bemutatkozzunk!

Nagy múltú éttermünk a magyar gasztro forradalom hajnalán 2012-ben nyitotta meg kapuit Önök előtt. Rövid zárva tartást követően, a Budapest Bisztró 2020 őszén teljes belsőépítészeti ráncfelvarráson, és imázs cserén esett át. A Bisztró – Csárda elnevezés, teret enged a tradicionális magyar ételek hagyomány őrző módon való prezentálásához, egy kis fine dining rafinériával ötvözve.

Küldetésünknek tartjuk, hogy a tradicionális magyar ételeket, évtizedes hagyományainkat megőrizve újra bemutassuk Vendégeinknek.

Legendás Gulyásleves! Nemzetközi szinten is a magyar konyha egyik leghíresebb fogása, ízeiben megtestesíti mind azt, amit éttermünk képvisel.

Több mint 120 főt befogadó éttermünk, a Parlament közvetlen szomszédságában található a festői szépségű Vécsey utcában. Legyen szó, családi eseményről, baráti összejövetelekről, modern köntösbe bujtatott, autentikus Csárda hangulatát mégis megőrző éttermünk tökéletes választás.

Utcafrontunkon található a belváros egyik legnagyobb terasza, amely szintén több mint 100 főt képes befogadni. Télen is van lehetőség az szabadban való étkezésre, hiszen korszerűen felszerelt teraszunkon vendégeink hagyományos öntött vas lábosokból élvezhetik házias fogásainkat. Garantáltan forró!

Szakmai szempontból kiváló csapatunk, sokéves tapasztalattal rendelkezik, nagyszabású rendezvények lebonyolításában. Tágas tereinknek, és fogásaink széles választékának köszönhetően, rendezvényeinknek már csak az Önök képzelete szab határt.

A tehetséges, és szakmailag elismert Elek Richárd foglalja el a konyhafőnök szerepét. Richárd háromszoros Bocuse D’or döntős, mely a világ egyik legrangosabb főzőversenye. Emellett pedig olyan elismeréseket tudhat magáénak, mint Chain Des Rotisseurs Világszervezet magyarországi egyesülete által megszervezett verseny 2. helyezése. A WACS Global Chef Challenge Prágában megrendezett döntőjén ezüstéremmel lett kitüntetve. A Thessaloniki világdöntőben pedig 10. helyezést tudhat a magáénak, ezzel megelőzve 14 nevezett országot.

Tradicionális csárda ételeket felvonultató a’la carte étlapunkon felül, októbertől változó Chef ajánlatokkal is készülünk. Ajánlatainkat a szezonális hozzávalók, és a magyar hagyományok évközi váltakozása alapján állítjuk össze.

Éttermünk 2012 óta minden évben elnyerte a Best of Budapest díjat, amelyben azokat a szolgáltatókat részesítik, akik állandó magas minőségű szolgáltatást nyújtanak. Szintén minden évben részesültünk a ’Trip Advisor Travellers’ Choice’ kitüntetést. Ez a platform legmagasabb szintű elismerése, melyet csak a szolgáltatók legjobb 10%-a érhet el.

Rangsorolás Budapest Bisztró Csárda

Nyitvatartás

  • Hétfő
  • 11:30 - 23:00
  • Kedd
  • 11:30 - 23:00
  • Szerda
  • 11:30 - 23:00
  • Csütörtök
  • 11:30 - 23:00
  • Péntek
  • 11:30 - 23:00
  • Szombat
  • 11:30 - 23:00
  • Vasárnap
  • 11:30 - 23:00
Asztalfoglalás

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva