A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Budapest Terrace

Budapest Terrace kávézó & étterem elegáns és divatos külsővel és egy fiatalos, lendületes csapattal 2012. tavaszán nyitotta meg kapuit, mely a Budai Vár keleti részén, a Sándor Palota és a Budavári Sikló mellett, a Turul szobor alatt található.

A hűtött teraszon tavasztól őszig várják a vendégeket. Az étterem minden pontjáról, asztalától jól látható a csodálatos budapesti panoráma.

Az étterem különlegessége a legfelső részen található lounge rész, mely egyedi, exkluzív bútorzattal gyöngyszeme az étteremnek. Itt akár 20 fő tud elszeparáltan, kényelmesen beszélgetni, koktélozni.

Kiváló helyszín egy séta utáni hűs frissítőre, munkamegbeszélésekre, üzleti ebédre, baráti találkozókra vagy egy romantikus estére kedvesükkel.


Budapest Terrace Café & Restaurant was opened in the spring of 2012 with a young and dynamic team. The elegant and trendy restaurant has been situated in the east side of the Buda Castle next to the Sándor Palace and the Budavári Sikló, under the Turul Statue.

Guests are welcome to our chilled terrace from spring to autumn. The amazing panorama of Budapest can be seen from all part and table of the restaurant.

The lounge section is located on the top which is the jewel of our restaurant thanks to the unique and exclusive furnishes. Here 20 people can be easily separated from others to talk each other and drink cocktails.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő