A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

4 fényképek
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Buddha-Bar Lounge

Kövesse a vörös szőnyeggel borított lépcsősort, melynek tetején a Buddha-Bar Lounge egzotikus világága várja Önt! Mintha ezen a néhány méteren civilizációk közötti hiperugrást valósított volna meg! A Buddha-Bar rezidens DJ-i minden éjjel sodró lendületű világkörüli utazásra csábítják. A Buddha-Bar hangzásvilága megkapó electro-ethnic ritmusok és törzsi, atavisztikus dallamok lüktető, finom szövedéke. A képzeletbeli utazás Latin-Amerikából indul, hogy érintse a Balkánt, és megérkezzen a Távol- majd a Közel-Keletre. 

De ahhoz sem kell fizikai valójában elutaznia, hogy italkülönlegességekre invitálhassa meg üzletfeleit vagy barátait. A bárban 250 különböző italból vagy koktélból válogathat kedvére. Élvezze a világszínvonalú Buddha-Bar koktélokat, melyeket csak nálunk kóstolhat meg, étvágyát pedig ízletes tapas válogatásokkal és gazdag sushi-tálakkal csillapíthatja. 

Kora este a Buddha-Bar Lounge a béke szigete: dőljön hátra és lazítson. Ahogy azonban leszáll az éj, a Lounge benépesül: parázs, vibráló parti kerekedik, a legcoolabb vendégek pedig elfoglalják a táncteret.

További mutatása

Fotók felhasználóinktól

Legújabb értékelések

Az összes értékelés

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő