A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 15.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Burger's Bar

Öt különböző burgert rendelhetünk három méretben(S: 120 g, M: 160 g, XL: 200 g hús), mellette van a vegáknak is két opció és egy cajunnévre hallgató sajttal és paprikával töltött dupla burger. Aki pedig nem szeret a kőbe vésett szabályok szerint játszani, saját ízlése szerinti burgerét is összeállíthatja a rendelkezésre álló alapanyagokból. Minden burger mellé frissen készülő sült

 Fontos, hogy a szósz, a hús fűszerezése és a buciegységes ízvilágon belül maradjon. Az idekerülő húsok minősége garantált. Összesen négyféle buci közül választhatunk, amelyek egy szentendrei pékségből érkeznek, ahol szigorúan feketelistázták a különböző adalékanyagokat.

Válogathatunk még a Po’boy szendvicsek közül, amelyek közül létezik rákos is friss zöldségekkel.


További mutatása

Legújabb értékelések

Összesített:
 • Étel:
  5
 • Szolgáltatás:
  3
 • Környezet:
  3

Mankaworld
Ajánlott éttermek
Összesített:
 • Étel:
  5
 • Szolgáltatás:
  5
 • Környezet:
  4

Mankaworld
Ajánlott éttermek

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva