Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók

Buri-Buri Debrecen étterem

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Buri-Buri Debrecen étterem

A Buri-Buri 2014 nyarán nyitott Debrecen egyik meghatározó szórakozó övezetében, a Hal közben. Egyedi, házi készítésű ételeken keresztül igyekszenek közelebb hozni a debreceni emberekhez az igazi Street Food életérzést!

 

A bár filozófiája, hogy a minőségi egyszerűségen alapszik! Így próbálják megmutatni az utca emberének, hogy hogyan képzelik el a street food lényegét. Gondolkodásmódjuk egyik alapja a minőségi alapanyagok használata. Folyamatosan fejlesztik magunkat a tökéletességre törekedve! Elsősorban amerikai és mexikói ételeket készítenek, de egyedi, saját receptkreációkat is tesznek az étlapra. Aki megkóstolja a Fajitát, Burritot vagy kiemelkedő minőségű érlelt marha Burgert, az rájön, hogy nem a nagyüzemi fast food volt az amit keresett, hanem a street food adta egyedi íz!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva