Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

3 fotók
A térképen

Információ Cafe Amaryllis

2015-ben a négycsillagos Hotel Silverine földszintjén megnyílt a hotel saját kávézója, a Cafe Amaryllis. A sétányról nyíló, nem csupán a szálloda vendégei számára nyitott kávéházra leginkább a kettősségek jellemzőek: egyrészt a Zákonyi Ferenc utcán lévő teraszra kiülve sétálóutcai hangulattal szolgál a környezet, míg az enteriőr dizájnja és az abban domináló fehér szín eleganciát kölcsönöz a helynek, amely nappal elegáns presszóként, esténként pedig koktélbárként üzemel. Az elvárt kávék, teák, koktélok és sütemények mellett többször is házisütemény-kóstolók, illetve kávé- és teakülönlegességek várják a betérőket. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva