Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

3 fotók
Zákonyi Ferenc u. 11, Balatonfüred
· Jelenleg zárva (08:00 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Cafe Amaryllis

2015-ben a négycsillagos Hotel Silverine földszintjén megnyílt a hotel saját kávézója, a Cafe Amaryllis. A sétányról nyíló, nem csupán a szálloda vendégei számára nyitott kávéházra leginkább a kettősségek jellemzőek: egyrészt a Zákonyi Ferenc utcán lévő teraszra kiülve sétálóutcai hangulattal szolgál a környezet, míg az enteriőr dizájnja és az abban domináló fehér szín eleganciát kölcsönöz a helynek, amely nappal elegáns presszóként, esténként pedig koktélbárként üzemel. Az elvárt kávék, teák, koktélok és sütemények mellett többször is házisütemény-kóstolók, illetve kávé- és teakülönlegességek várják a betérőket. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás