A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

10 fénykép
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Café Delion Bistro

Megnyerően ízléses vendégtér marasztaló eleganciája harmonikus érzéssel párosul. A modern technológiákkal felszerelt konyhát egyedi ízek jellemzik, melyek gondos tálalással kerülnek az asztalra. Az elgondolás roppant egyszerű: képzeljünk el egy olyan helyet, ahol kiváló ízléssel elkészített ételeket ehetünk, elegáns köntösbe öltöztetve, mindezt kellemes hangulattal megfűszerezve. Felejthetetlen élményt kapunk, ha betérünk! Örömfőzés, jókedv, életigenlés! Az ételköltemények Nyúzó Imre séf és csapatának alkotásai, amik garantáltan különleges impressziót nyújtanak.
Lényeg, hogy egy jó étteremben elköltött étkezés után nem szükséges még egy laza bárt is keresni, mert a Delion-ban mindez megtalálható!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő