A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 1.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép

Online foglalás

Ez az étterem elfogad online foglalásokat a Restu portálon keresztül.

Asztalfoglalás
Térképen

Információ Café Dumas

Lassan 20 éves múltra tekint vissza a budai Duna-parton a jelegzetes
modern épületéről elhíresült Francia Intézet, aminek az alsó szintje ad helyet a Café Dumas-nak. A hely az üzemeltetői szemében kávézó, bisztró és étterem is egyben. De a hely szellemisége szerint egy szelet Párizs a magyar fővárosban. A nap bármely szakában betérhet, mindig más és más arcát mutatja az üzlet. Hamisítatlan francia környezetet biztosít az itt élő francia lakosoknak, és szeretnék megmutatni a  világnak a francia gasztronómia nagyszerűségét. Hely van munkához siető, a változatos napi menü ajánlatban megtalálják a gyors életmódot követők, de késő délután, kora este családi vacsorák  kedvelt helyszíne is a kávézó, hiszen kevés helyet találnak a városban, ahol a Dunára és a Lánchídra egyaránt kilátás nyílik.

További mutatása

Legújabb értékelések

Összesített:
  • Étel:
    5
  • Szolgáltatás:
    4
  • Környezet:
    5

Hiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.

Hiteles

Restu felhasználó
Ajánlott éttermek

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva