Süti beállítások

A cookie-k vagy sütik kis adatfájlok, amelyeket a böngésző helyez el a felhasználó számítógépén vagy eszközén a Restu weboldal vagy partner weboldalak felkeresésekor.

A weboldalunk problémamentes működéséhez elengedhetetlen a sütik használata.
A sütiket (cookie-kat) arra használjuk, hogy többet tudjunk meg arról, hogy Ön hogyan használja a tartalmainkat, és hogy segítséget nyújtsanak a weboldalunk felkeresésekor szerzett felhasználói élmény javításában
Ezek a sütik (cookie-k) lehetővé teszik számunkra, hogy nyomon kövessük látogatóinkat a weboldalunkon mely által célzott hirdetéseket jeleníthetünk meg számukra.
5 fénykép
Az étterem nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintsen meg hasonló éttermeket, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Café Gusto

A kávéház 1992-ben nyitott Bel-Buda első olasz stílusú kávéházaként, és rövid idő alatt híressé vált páratlan tiramisujáról, bélszín carpacciójáról és libamájáról. A hely tradicionális, kissé osztrákos hangulatát a télen-nyáron működő terasz teszi még vonzóbbá.

Minden reggel friss, helyben sütött péksüteményekkel várják a vendégeket, a reggeli széles kínálata mellé kétféle kávékülönlegesség és számtalan teaféleség közül választhatnak.

Nagy melegben a frissen facsart gyümölcsleveket, változatos limonádéinkat, smoothiekat és tartósítószer-mentes házi szörpjeinket szolgálnak. Ebédre az állandó à la carte kínálat mellett napi levest, valamint három-négyféle ételt készítenek.

Este a legkedveltebb a különleges olasz sajt–sonka kreáció, illetve a tenger gyümölcsei. Exkluzív italválasztékban a - több hazai és nemzetközi díjat nyert - csúcsminőségű Malatinszky-vörösborokat is megtalálható.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Telefonszám hibabejelentés

Nyitvatartási idő