Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
Falk Miksa u. 10, Budapest V, Budapest
· Most nyitva (07:30 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ CAFE PICARD & BISZTRÓ

Sok esztendővel ezelőtt – a Picard helyén működő – bőrdíszműves műhelyből kávézó lett, ugyanis a mester először a vendégeinek készített kávét. A Picard előtt már sokan próbálkoztak azzal, hogy étteremmé varázsolják az egykori műhelyt, de mindez csak évek múlva, egészen pontosan 2008. március 3-án valósulhatott meg. Minden úgy történt, hogy a hely szelleme és célja megmaradhasson: a vendégek maximális elégedettségének a megtartása mellett. Természetes és személyfüggő is az a jelenség, ahogy a Picard önmagát „hellyé” alakította. Hiszen a séf-tulajdonos fiatalos, lendületes és igényes, éppen olyan mint a munkatársai! A kiváló csapatmunka eredménye, hogy betérő vendégek mellett kialakulhatott egy állandó és igényes törzsközönség is.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva