A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép
Térképen

Információ Cafe Relax Bistro & Apartments

A Cafe Relax Bistro 20 éves vendéglátós múlttal várja a Hévízre látogató vendégeket a Nagyparkoló Tófürdő felőli bejáratánál! A város lüktető szívében hangulatos, napsütötte, mediterrán teraszunkon a hét minden napján 8-tól a késő délelőtti órákig kínálunk változatos a’la carte reggelit.

A teljes nyitvatartási idő alatt könnyű snack ételek (toast, panini, pizza,saláták stb), hűsítő limonádék, csapolt sör, helyi borok (pl. a híres Cserszegi Fűszeres)
meleg italok és kávékülönlegességek fogyaszthatók. 

Az édességet kedvelő vendégeink saját készítésű cukrászsüteményeinkből és friss, az évszaknak megfelelő gyümölcsökkel készített fagylaltkelyheinkből választhatnak. Nagy sebességű ingyenes WIFI , bankkártyás fizetés, készpénz felvétel (ATM) és ingyenes parkolás is (max.1 óra) elérhető.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva